Saturday, May 23, 2009

* Simple n Sweet *


BAJU KURUNG BERSULAM

Baju kurung bersulam ini kosong hanya mempunyai sulam di lengan baju dan dibawah baju. Mempunyai 4 meter dan sesuai dijadikan baju kurung. Kain baju kurung ini tersangatlah sejuk. Sesuai dipakai ke pejabat atau ke kelas. Tidak terlalu menonjol. Kelihatan sangat sweet. Hanya RM 130 sahaja. Harga boleh tawar -menawar. Last piece. NO more stock.




RED: SOLD
WHITE: SOLD
GREEN: SOLD
PEACH: SOLD
PURPLE: SOLD

2 comments on "* Simple n Sweet *"

FdausAmad on June 17, 2009 at 4:26 AM said...

Gua nak jemput lu dtg kenduri kat blog gua.
Follow terus pun xpa.Ikut baca doa.

Blog gua tu dah tak seimbang.Ramai budak berat belah punk.

Gua dah 6 hari merantau jemput kenduri ni.

Dewi Aja on July 5, 2017 at 11:53 PM said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

 

* Styleletto * Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez